Header

Wie zijn wij?

Stijn Quanten
Dr. Stijn Quanten
Functionele neurologie
Ontwikkelaar MyMindWorks
stijn@koshine.be
“Alles begint bij het centrale zenuwstelsel”

Ik probeer het functioneren van het zenuwstelsel te optimaliseren. Elke spier die een topperformer beweegt, beweegt dankzij zijn hersenen. De ideale prestatiestatus wordt bereikt wanneer zowel de fysieke, de emotionele, de mentaal/emotionele en de cognitieve vermogens sterk zijn. Hiertoe ontwikkelden we een online meettechnologie om deze vaardigheden te testen en te verbeteren.

Meer lezen

Lut Brenard
Lut Brenard
Career coach
Stress- en burnout coach
lut@mymindworks.be
“Manage your energy, not your time”

Aanhoudende hoge prestaties vereisen zowel fysieke als mentale kracht, en ook een sterk emotioneel-cognitief vermogen. Om hoofd, lichaam en geest in topconditie te houden, moeten medewerkers en leidinggevenden leren wat topatleten al langer weten: herstellen van hoge inspanningen of energie-uitgaven is evenzo belangrijk als het gebruik ervan.

Meer lezen

Wim Croonen
Wim Croonen
HR Consultant & Entrepreneur
wim.croonen@scarlet.be
“Alles wat je aandacht geeft, groeit”

Ik ben ervan overtuigd dat we bedrijven en organisaties helpen om de Mental Health van medewerkers te bewaken op een manier die wederkerigheid installeert. Ook de medewerker zelf heeft een grote verantwoordelijkheid en aandeel in zijn/haar veerkracht. Deze tool doet eer aan beide perspectieven en genereert momentum voor medewerker en organisatie om stappen vooruit te zetten in de gewenste richting.

Meer lezen

Peter Croonen
Peter croonen
Ondernemer
peter.croonen@pimc.be
“Mensen zijn het allerbelangrijkste”

Ondernemen doe je niet alleen. Gemotiveerde medewerkers die zelf heel veel voldoening kunnen halen uit hun werk, zijn dé belangrijkste factor voor succes.

Meer lezen

Voor iedereen die beter wil presteren
MyMindWorks bestaat uit een groep enthousiaste mensen die allemaal op topprestatie niveau actief zijn of geweest zijn. Onze coaches ondersteunen u graag als topperformer om het beste uit jezelf te halen.
BE THE BEST YOU CAN.